Janni

IMG_20161214_095306

Virallinen nimi: Helmivuoren Kuukivi
Syntymäaika: 14.3.2016
Rotu: Australianpaimenkoira

Janni, meidän pieni höyrypää! Ihana, yliaktiivinen aussi, joka on aina menossa mukana mitä sitten tapahtuukaan. Tosiaan, lempinimiksi tälle neidille on muodostunut juurikin muun muassa Höyrypää, Kaasupää, Kohno ja niin edelleen. Vauhti ei tältä neidiltä lopu eikä energia, virtaa olisi vaikka muille jakaa. 

Janni on ihana nuori harrastuskoiranalku, joka on tullut kotiimme täyttämään isomman koiran mentävää aukkoa. Halusin pitkään maksikoiran ja keväällä 2016 siitä sitten tulikin totta, kun tämä neiti muutti perheeseemme. Jannilla on tällä hetkellä kolme harrastusta, joista minä harrastan sen kanssa kahta ja yhtä Jannin kanssa harrastaa kihlattuni. Jannin harrastuksiin kuuluu siis kanssani agility ja rallytoko sekä kihlattuni kanssa haku. 

Neiti on potentiaalinen harrastuskaverin alku, sillä sillä on pienestä asti ollut äärettömän hyvä motivaatio tekemiseen sekä se tahtoo kovasti miellyttää. Se on myös hyvin utelias, joka alkuun oli pieni haaste, mutta nykyisin se malttaa keskittyä tekemään kanssani. Agilityssä neidiltä löytyy kovasti vauhtia ja uskonkin, että sen etenemät agilityradoilla tulevat olemaan melkoisen hyvät. Rallytokossa se on ollut pienestä asti myös hyvin pätevä, mitä nyt kasvavan kehon myötä on ollut vaikeaa muun muassa erilaisten käännösten kanssa. 

Jannista tuli hetkessä erittäin rakas perheenjäsen. Kaiken sen kohnotuksen ja energian takaa löytyy pieni aussi, joka rakastaa haleja ja läheisyyttä ja joka hakeutuu vähän väliä kainaloon rapsuteltavaksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)