torstai 11. helmikuuta 2016

Me!

IMG_7077m


IMG_3427


Heippahei ja tervetuloa Mustavalkoista-blogin pariin! Uusi vuosi ja uudet kujeet, niin myös blogirintamalla. Muita blogeja kirjoitelleena, tuli hinku alkaa kirjoittaa meidän taipaleesta kohti taitavaa agilitykoirakkoa. 

Blogia kirjoittelee siis 22-vuotias nainen Porista. Opiskelen sairaanhoitajaksi viimeistä vuotta ja jouluna pitäisi sitten olla paperit kädessä. Harrastuksina minulla on koiran kanssa erilaiset aktiviteetit, salilla käyminen sekä hevoset. Blogin päätähtenä on  mustavalkoinen shetlanninlammaskoira Aida, viralliselta nimeltään Safirrubir Winter Pearl. Aida on 2-vuotias agilityhirmu ja unelmieni täyttymys.

Olen harrastanut agilityä ennen Aidaa useamman vuoden vanhempieni kahden mäyräkoiran kanssa. Muutettuani omilleni oman koiran hankinta alkoi olla mielessä aina vain enemmän ja enemmän. Tarkoituksena oli löytää nopea ja toimiva koira agilityharrastukseen kaveriksi sekä myös muihin lajeihin kokeilumielessä. Aidan kanssa aloitimme jo leikin varjolla agilityn alkeita lähes heti sen kotiuduttua. Nopean ja toimivan koiran todellakin sain! Nyt on itsellä iso opettelu, jotta alan pysymään koiran mukana ja saamaan oman ohjauksen kuntoon. 

Kisaiän tullessa täyteen starttasimme heti ensimmäiset agilitykisamme. Kisaikä neidillä tuli täyteen 25.4.2015 ja viime vuoden viimeisissä kisoissa nousimme mini3-luokkaan, joka olikin viime vuoden tavoitteemme.

Tavoitteemme ovat nykyisin korkealla! Tänä vuonna olemmekin alkaneet starttailemaan agilitykisoissa ahkerasti, sillä tarkoituksena olisi saada sm-kisoihin vaadittavat nolla-tulokset kasaan. Tällä hetkellä kasassa on vain 1 nollatulos, joten työtä on edessä! ;) Olisi aivan huippua päästä tuntemaan sm-kisojen fiilis jo tänä vuonna! Koira on vielä nuori, joten kiire meillä ei ole. Mutta jos tänä vuonna pääsisimme starttaamaan siellä, niin ensi vuonna voisikin sitten nostaa tavoitteet korkeammalle! 

Harrastamme viikoittain yhdessä valmennusryhmässä sekä lisäksi teemme omatoimitreeniä. Toisinaan käymme myös muissa valmennuksissa riippuen kuinka valmennuksia järjestetään!

Esittelysivut ja niin edelleen tulevat aikanaan, kun vain kaiken ehdin tekemään! Ulkoasukin on luultavasti vain väliaikainen, joten ehdotuksia ja vinkkejä saa ulkoasuun antaa! Tästä kuitenkin lähdetään liikkeelle. :)

Ensi kertaan! 

nimijuttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)