maanantai 25. huhtikuuta 2016

Pikkusisko ♥

IMG_7744

IMG_7819

IMG_7685

IMG_7625

IMG_7611

IMG_7595

Ehkä nyt uskallan jo tämän julkaista; Aida saa "pikkusiskon"! Haave toisesta koirasta totetuu ja haave siitä maxi-kokoisesta koirasta agilityyn sekä muutenkin erilaisiin harrastuksiin! Jotenkin mielessä on muhinut ajatus hieman isommasta koirasta, vaikka pikku koirat kovin näppäriä ovatkin monessa asiassa! Ja nyt se totetuuu, olo on jälleen kuin pikkulapsella! 

Uusi perheenjäsenemme siis on australianpaimenkoira narttu, jolla on nyt ikää huimat kuusi viikkoa. Ei siis enää kauaa, että neiti saapuu ilahduttamaan meitä! Kuvista ehkä pystyy päättelemään, kuka hän on, jonka ainakin tällä tietoa olisi tarkoitus meille saapua? ;)

Voi pentu! Olen pyöritellyt rotuja mielessäni jo itseasiassa melko pian Aidan saavuttua. Toinen harrastuskoira on ollut haaveissa pitkään, mutta olen ensin halunnut saada Aidan koulutettua mahdollisimman pitkälle. Olen tietenkin myös halunnut saada sen käytöksestä sellaisen, että toisen koiran saavuttua voisi hetken keskittyä pääasiassa pennun kouluttamiseen. Haaveissa pyöri, että Aidan ollessa 2-4 -vuotias, sille saapuisi kaveri. Aika nappiin siis menee, sillä Aida on nyt 2,5-vuotias!

Rotuhaaveina minulla on ollut australianpaimenkoira, australiankelpie sekä bordercollie. Paimenroduista siis on haaveiltu! Päätös on ollut vaikeaa, sillä jokaisessa haaveilemassa rodussani on ne tietyt piirteet, jotka houkuttelevat. Loppujen lopuksi australianpaimenkoira alkoi tuntumaan siltä oikealta rodulta ja vaikuttipa päätökseen myös se, että pentu on kasvattajalta, jonka tunnen sekä tunnen pentujen emän. Olen nähnyt pentujen emää harrastusten parissa ja päässyt sitä itsekin ohjaamaan agilityradalla treeneissä. 

Katsotaan, mihin me tämän neidin kanssa päädytään! Innolla lähdetään taas kaikkeen mukaan! Pentuarkea odotellessa... :D Pentukurssille on jo ilmottauduttu, jotta varmasti tulee lähdettyä pelkän pennunkin kanssa reissuun. En malta enää odottaa! 

Pian siis agilityjuttujen ohella tulee varmastikin olemaan juttuja pennun kasvattamisesta sekä kaikesta, mitä pennun kanssa päästään touhuilemaan. On taas niin ihanaa päästä puuhailemaan pennun kanssa! ♥ 

nimijuttu

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)