lauantai 17. joulukuuta 2016

Rallytokon treenailua

Heippa hei ja ihanaa Joulun odotusta! Meillä on mennyt joulukuu treenaillessa, sain nimittäin vihdoin hankittua yhdelle hallilla omatoimitreenioikeuden. Näin ollen pääsemme nyt vihdoin treenailemaan lähes milloin haluamme ja niin paljon kuin haluamme. Ollaankin nyt sitten treenailtu agilityä, mutta myös meidän "kakkoslajia" rallytokoa. Kuvailinkin viimeisimmät treenit, pahoitteluni, että ihan kaikki ei videolla näy. Vaikea kuitenkin saada yksin ollessa tuon parempaa videota, joten menköön. Kyllähän noiltakin jotain näkee! (Lisäksi pahoittelut siitä, että videoiden lopuissa palkkaukseni kuuluu aika kovasti videolla... :D)

rallyrata13.12.
Rata, jonka teimme treeneissä.


Tein viimeksi ratatreenin, koska Aidan kanssa meillä on huomenna ensimmäiset rallytokokisat (IIIIK). Halusin vielä vähän testailla radantekoa ennen kisoja ja hyvinhän se meni. Yhden kyltin halusin uusia radalla, koska koira menikin kesken makaamaan, kun olisi pitänyt pysyä istumassa. Muuten mielestäni ok ja uskoisin, että selviämme huomisesta, kunhan vain itse hallitsen pääni ja maltan.


Jannin kanssa sitten onkin vielä treenattavaa etenkin vasemmalle kääntymisessä. Pienempänä Janni hallitsi sen huomattavasti paremmin, mutta nykyisin se on sille vaikeaa. Se istuu usein kesken, mutta olen todennut, että ratatreenissä en jää sitä hinkkaamaan. Hinkkaillaan niitä käännöksiä sitten muuten, mutta radalla niitä on vielä turha vääntää. Yritän vaan olla tarkkana, että se ei pääsisi istumaan. Palkkaa ei kuitenkaan käännöksestä tule, jos takapuoli laskeutuu kesken. Janni on kuitenkin super pätevä 9 kuukautta vanha koiranalku, joten kyllä siitä hyvä tulee. ;) Seuraaminen Jannilla on mielestäni hyvää ja se on kontaktissa tosi hyvin. Mielestäni se jopa katselee minua enemmän kuin Aida.

Nyt kuitenkin katsomaan onhan kaikki kisakamppeet valmiina! Kisakirja on ainakin jo tuunattu! :D

nimijuttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)