lauantai 28. tammikuuta 2017

Janni 10 kuukautta treenaa agia

Hih, nyt vähän videota meidän "kaasupään" treeneistä. Sillä on kyllä intoa vaikka muille jakaa eikä siltä lopu virta kesken. Se on ihan huippu treenikaveri, vielä kun saadaan se kaikki energia siihen tekemiseen eikä kaiken maailman koikkelehtimiseen! :D Sen kanssa ei voi kyllä muuta kuin tulla hyvälle mielelle treeneissä, niin hauskaa treeniseuraa se on.


Nyt ollaan treenailtu erilaisia kiertoja ja ohjauksia. Mielestäni Janni on pätevä ikäisekseen ja kehittyy ihan huimaa vauhtia. Palkkauksen kanssa meillä on vähän pientä ongelmaa, en oikein tiedä miten sen tekisin parhaiten häiritsemättä koiran tekemistä. Etupalkalla tulee usein kiire suorittaa tehtäviä, kun tiedetään palkan olevan edessä ja sitten taas taskustani kaivaessa sitä se reagoi viimeisen hypyn kohdalla siihen hypäten ihan äärettömän korkealle. Molemmat tilanteet ovat videolla nähtävissä. Etupalkkaa olemme yrittäneet nyt hieman lisätä pikku hiljaa ja myös olen yrittänyt opetella palkkauksen taskusta hieman eri aikaan kuin tällä videolla on. 

Tällaisten motivoituneiden treenikavereiden kanssa on kyllä ihana treenata. Motivaatiota ei tarvitse etsiä, vaan koiralla on hirveä into tehdä ja vauhtia on riittämiin. Janninkaan kanssa tuskin tarvitsee ikinä varsinaisesti mitään vauhtitreeniä tehdä, koska siltä löytyy vauhtia ihan omastakin takaa runsaasti. Aika näyttää, mihin tämän neidein kanssa päädytään. Mutta on se vaan niin ihana pieni höyrypää. ♥ 

nimijuttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)