lauantai 21. tammikuuta 2017

Tavoitteet Aidan kanssa 2017

Vuoden ensimmäinen kuukausi on jo pitkällä ja vielä on tavoitteet julkaisematta, joten tässä niitä nyt tulee! Harrastusten saralla meillä on tavoitteena paljon, toivottavasti ylletään tavoitteisiin asti. Mutta täytyyhän sitä rohkeasti tavoitellakin, että jotain voi saavuttaa! ;) Aidan kanssa harrastaminen on oikeasti hyvällä mallilla, meidän yhteistyömme toimii ja olemme kehittyneet paljon. Millaisia tavoitteita olen siis asettanut meille tälle vuodelle?

Aida

Tällaisilla ajatuksilla lähdemme vuoteen 2017:

- EO-karsintakilpailuihin osallistuminen sekä Halli SM -kilpailuihin osallistuminen ja onnistuneet kisaradat. Osallistuminen nyt on jo varmaa ellei mitään ihmeellistä satu. Mutta se, että onnistuisimme tekemään radat, joihin olen oikeasti tyytyväinen. Radat, joilla selvästi hallitsen pääni ja voin olla ylpeä suorituksestani, oli ne tulokset sitten mitä vain. Haluan vain onnistua omasta mielestäni, en halua tärkeissä kisoissa tehdä mitään typeriä mokia, mitä tulee tehtyä aivan liian usein normaaleissa kisoissa.

- Agilityn SM-kisoihin osallistuminen niin joukkuekisassa kuin yksilökisassakin. Yksilökisoissa finaaliradalle pääseminen. Olemme jälleen tuplanollaa vaille SM-kisoja ajatellen. Hitto, että se on pinttyneenä mun päässäni ja aiheuttaa pään leviämisen kisoissa! Joukkuepaikka varmistuu sitten keväällä jossain kohdassa. Jos me saamme nollat kasaan, niin kyllä me sitten myös tehdään siellä niin hyvin, että pääsemme osallistumaan finaaliradalle. 

- Kontaktiesteet kuntoon. Vaikka ei kontaktivirheitä olla vielä meidän kisaurallamme otettu kertaakaan, niin ei ne meidän kontaktit kyllä hyvät ole. Aivan äärettömän hitaat, meidän etenemät olisi ihan huimia, jos saataisiin kontakteille sama nopeus, kuin muuten radalla. Niitä treenataankin nyt ahkerasti, ehkä ne tästä siis.

- Itselle lisää vauhtia ja liikkuvuutta, jotta pysyisin entistä paremmin koiran matkassa agilityradoilla. Jep, minä oon se hidastava tekijä. Haluaisin siis kohottaa omaa kuntoani ja lisäksi oppia hyödyntämään kehoni voimaa ja liikkuvuutta, jotta agilityssä pääsisin juoksemaan lujaa sekä pystyisin hallitsemaan kehoni nopeissakin suunnanmuutoksissa.

- Parempi nolla-prosentti agilitykisaradoille. En ole vielä tyytyväinen siihen nolla-prosenttiin, mikä meillä tällä hetkellä on agilitykisoissa. Teemme sellaisia ratoja, että niissä on suurimmassa osassa vain jokin yksi ja ainut olematon asia, joka olisi huolellisuudella korjattavissa. Eli lisää huolellisuutta, niin alkaa nolliakin tulemaan runsaammin. 

- Rallytokossa alo-luokasta nouseminen avoon. Yhtä tulosta vailla enää! Eli eiköhän me tähän yletytä. ;)

- Rallytokon avo-luokan liikkeet haltuun ja avossa kisaaminen. Tässä meillä onkin hommaa! Nyt vasta kisaamisen aloitettuamme minulle on tullut kova treeni-into tätäkin lajia kohtaan. Niimpä haluan saada liikkeet kuntoon ja startata tänä vuonna avossa. Luultavasti starttaamme avossa sitten syksyllä, sillä kevät ja kesä menee aikalailla agilityn parissa. Mutta treenaamaan ehdimme tätäkin!


- Näyttelyistä vähintään H tulokseksi. Tää olisi jollain ihmeelle nyt kyllä saavutettava pystyistä korvista huolimatta. Tiedän kuitenkin shelttejä, jotka ovat pystyilläkin korvilla H:n saaneet eli eiköhän me tänä vuonna tässä onnistuta. 


- Agilityvalion ja hyppyvalion arvon saavuttaminen. Agilityvalion arvo on kiinni viimeisestä sertistä ja näyttelytuloksesta, viimeisen sertin saamme jo vastaanottaa. Hyppyvaliota varten saamme vastaanottaa viimeisen sertin muistaakseni heinäkuussa. 


- Mahdollisen pennutusajatuksen varmistuminen; tehdäänkö vaiko ei, mahdollinen urosvalinta. Nämä asiat riippuvat vielä monesta asiasta, mutta katsotaan. Haaveissa olisi pikku-Aida! ♥ Onhan se ihan loistava luonteeltaan etenkin harrastuksia ajatellen ja hyvän mallinen, tervekin ollut tähän asti. Katsotaan, katsotaan, tänä vuonna nämä asiat kuitenkin ratkeavat ja ehkä ensi keväänä meillä on vauvauutisia! 

Pitkälti tavoitteemme liittyvät kisamaailmaan, mutta niiden saavuttamiseksi tietenkin tulee myös paljon treenata. Minun on kuitenkin jotenkin helpompi asettaa tavoitteet kisoihin, niin sitten osaan myös ajatella mitä meidän tarvitsee treenata. Eiköhän näissä ole saavutettavaa tälle vuodelle! 

nimijuttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)